Chery Omoda 5 Pro Yakıt Tüketimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gürkan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Göster Okunma: 395

Gürkan

Üye
Adı
Gürkan ELMAS
Marka
Ford
Model
Mondeo
Model Yılı
2016
Merhabalar, Chery Omoda 5 Pro sahibi olanlar veya bir şekilde kullanıp test edenler bu aracın yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir mi rica etsem. Şehir içi ve şehirler arası uzun yolculuklarda 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi nedir?

@GürkanElmas Chery Omoda 5 Pro gerçekten güzel bir SUV öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Ve yakın bir arkadaşımda 2024 modeli mevcut. Hatta bir kaç gün önce konusu açıldı baya bir konuştuk yakıt tüketimi konusunda.

Kısaca bilgi vermek gerekirse, araç 1.6 litrelik turbo benzinli motora sahip. Bu motor 145 beygir ve 275 Nm tork üretiyor. 1.6 litrelik turbo benzinli motora ilaveten önden çekiş 7 ileri DCT şanzıman mevcut.

Gelelim Chery Omoda 5 Pro'nun yakıt tüketimi konusuna; Chery Omoda 5 Pro özellikle dur-kalk trafiği yoğun olan şehir ve bölgelerde, düşük hızlarla seyir halindeyken, 100 km'de ortalama yakıt tüketimi 13 litreye kadar çıkabiliyor.

Ancak, trafiğin daha az olduğu şehir ve bölgelerde orta hızlarla seyir halindeyken veya şehirliler arası yolculuklarda 100 km'de ortalama yakıt tüketimi 6.5-7.5 litreye kadar düşebiliyor.

Az önce internette dolaşırken bu aracın inceleme videosuna denk geldim.
Kullanıcılar tarafından yapılan çoğu yorumda aracın yakıt tüketiminden bahsediliyor.
Hatta sizin için faydalı olursa diye yorumlardan bir tanesini olduğu gibi paylaşıyorum.

“Bu aracın aynısından ( Chery Omoda 5 Pro ) bendede var, 3 aydır sürekli kullanıyorum. Araçtan ailecek çok memnunuz. Çok keyifli bir araç. Yakıt tüketimini konuşacak olursam, İstanbul şehir içi 11, 13 litre, şehirler arası yolculuklarda 7, 8 litre arası yakıt tüketimi mevcut.“

Not: Bende 2023 Model Chery Tiggo 8 Pro kullanıyorum.

Back
Yukarı