Egea vs Fluence

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan plowstone
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Göster Okunma: 121

plowstone

Üye
Adı
Kadir
Egea 1.6 Multijet urban veya lounge manuel şanzıman 2016-2020 vs Fluence 1.5 dCi 2015 icon paket manuel şanzıman.

Bu iki araç arasında kaldım. Fiyat bandım 600-700 arası üstü çıkmaz. Egea kanım daha çok ısınsa da çok laf eden olduğu için almaktan çekiniyorum. Fluence hakkında kötü yorum hiç duymadım. Fluence de niye ısınamadım derseniz iç donanımında plastikler vs çok ses yapıyor bunlar beni iten şeyler ve donanımsal olarak Egea daha yeni ve çok özellik sunuyor.

Başka araç önerecek varsa önerebilir ama standartlarım zaten bu araçlara göre ona göre önerebilirsiniz sorunsuz olup hantal olmaması çok önemli.

Merhabalar, bu iki araç arasında bir seçim yapacak olsam bu kesinlikle ( 1.6 Multijet ) motora sahip Fiat Egea olurdu. Bu motor kendisini fazlasıyla kanıtlamış hem sorunsuz hem performanslı hemde yakıt tüketimi olarak çok ön plandadır. Eğer ki 1.4 Egea demiş olsaydınız o zaman direk Fluence derdim. Kısacası 1.6 multijet motor ve özellikle manuel vites seçeneği size sorunsuz masrafsız bir sürüş deneyimi yaşatır. Ayrıca olurda zaman gelir satmak isterseniz 1.6 multijet Egea’yı çok kolay elden çıkartırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun…

@OFC yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Bu araçlar arasında en iyi seçim Egea olacaktır. 1,6 multijet dizel motor tartışmaya kapalıdır ve ayrıca manuel vites olması çok daha sorunsuz bir kullanım sağlar. Egea da uzak durulması gereken tek şey vardır oda 1.4 benzinli motordur.

Sizin yerinizde olsaydım tereddüt etmeden 1.6 dizel Egea yı tercih ederdim. 1.6 Multijet egeaya laf eden kimse bir daha o kişiyle araba muhabbeti yapmayın.

Diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Eğer Egea 1.6 Multijet olacaksa Fluence hiç bakmaya gerek yok. Türkiye şartlarında fiyat/performans olarak bakıldığında Egea çok ayrı bir yere sahip hele birde 1.6 Multijet manuel vites diyorsunuz ancak seneden seneye bakım masrafınız olur bunun dışında kafanız ağrımaz. Ve diğer bir husus ihtiyacınız olur acil satmak istersiniz Egea 1.6 Multijet kapışa gider.

Malzeme kalitesi, Sorunsuzluk ve Konfor istiyorsanız kesinlikle EGEA Fransızların derdi asla bitmez.

Back
Yukarı