Renault Fluence 1.5 Dci 2011 330bin km alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan clkhkn33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Göster Okunma: 82

clkhkn33

Üye
Adı
Hakan
Merhaba. Su an astegmen olarak gorev yaptigim yerde cok sevdigim bir uzman cavus abim 450bin liraya Renault Fluence satıyor. Full paket. 330bin km. Tek degisen sol kapi orjinal degismis serviste. Araci Ordu'dan satın almış, belediyede makam araci olarak temiz kullanilmis. Kendisi de aldiktan sonra cogunlukla uzun yolda kullanmış. Bayramda da 2000 km yol yapip gelecek öyle satacak. 2021e kadarki tüm bakimlari serviste yapilmis kontrol ettim. Sonraki bakimlari da ihmal edilmemis. Aracta herhangi bir cekis düşüklüğü, turbodan gelen ses vb yok. Aktif sorunsuz kullanilmakta. Arac otomatik. Aracin kmsi ve otomatik olmasi aklimda bir soru isareti yaratiyor fakat kimden alindigini, nasil kullanildigini vs bildiğim için alasim var. Bu km Fluence için önemsiz sakın kacirma bu fiyata, al bu arabayi diyen cok fazla tanidigim var.

Sizce de bu km Fluence için onemli mi onemsiz mi? Bakımları aksatilmamis. Ve otomatik şanzımanı sorun cikariyor mu bu araclarin?
Ve nelere dikkat etmeliyim?

Olursa eger ilk aracim olacak. 30-40bin km kullanip satarim diye düşünüyorum. Satarken de ilana belediyede kullanildigini, uzman cavustan alindigini ve ogretmenden satildigini(ben ogretmenim sivilde) yazarsam satmam da kolay olur diye düşünüyorum sonucta gecmisi belli aracin temiz kullanilmis. Bu km bu arac icin onemsiz ise detayli ekspere sokmayi ciddi sekilde bakmayi düşünüyorum.

Hocam Renault grubunun en sıkıntılı otomatiği makyajsız Fluence. Km olarakta satarken zorlanırsın bu arabaya 30-40 bin km binecekseniz en kötü 2 sene sizde demek edeceğiniz masrafları da göz önünde bulundurursak o paraya alınmaz. Satarken de zorlanabilirsiniz. Şahsi düşüncelerimdir bunlar

Ya valla vazgeçtim gibi hani motor sağlamdır ona sözüm yok en saglam dizel motorlardan ama şanzıman bana bi masraf cikarsa kalırım öyle. Ford Fiesta benzinli 1.4 titanium bakiyorum o fiyatlara bulabilirsem. Dizelden vazgectim. Diger forumlarda da ilk araba böyle yuksek kmli dizel olmamali diyenler var. Teşekkür ederim.

Back
Yukarı