Citroen Berlingo 2023 Bold Shine Servis Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Göster Okunma: 7

Mmy

Üye
Adı
Mustafa Yalgi
Marka
Citroen Berlingo
Model
2023
Model Yılı
2023
Merhabalar

Bir sorunumu ayrıntılı ve tarafsız olarak anlatacağım sizlerinde fikirlerinizi merak ediyorum inşAllah konuyu dogru yere açmışımdır

24.08.2026 tarihinde garantisi olmadığı halde aracımı yetkili servise 107bin kmde bakım ve motordaki ses şikayeti ile teslim ettim bakımı 9 bin km kadar geciktirmiştim arkadaşlar sırasıyla triger setini değişmek istediler kabul ettim sonrasında abi aracın eksantirik mil kitinin değişmesi gerekiyor dediler eğer bunu değiştirmessek motor elinizde kalır dediler korktum okey dedim ve 150 bin tl ödeyerek 26.08.2026 tarihinde aracı teslim aldım ve 27.08.2026 tarihinde aracım motor arızası verekek kitlendi ve çekici yardımı ile aracı aynı servise geri getirttim ve bana söyledikleri aracın subaplarından bir tanesinin arızalanması dolayısıyla motor üst kapağına çarpmasından kaynaklı bu sorunu yaşadığımı ve 245 bin tl masrafı olduğunu söylediler bunuda aracın bakımını geciktirdiğimden kaynaklı olduğunu onların bu sorunu tespit etmelerinin mümkün olmadığını söylediler ama bir önceki görüşmemizde bir micro kamera ile tespit edebileceklerinide iletmişlerdi dışarda 120-130 bin aralığında bunu yaptırabiliyorum görüştüğüm ustalardan bir kısmı senter ayarının tam yapılmamasından kaynaklı olabileceğini söyleyende var yağsız motor çalıştığı için olabileceğini söylende var sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi merak ediyorum

Desteğiniz için teşekkürler

Back
Yukarı